7 cele mai frumoase cabane in padure de inchiriat integral pentru o vacanta de vis in Romania

De cand cu pandemia, am tot cautat locuri in mijlocul naturii, in care sa nu dau nas in nas cu sute de turisti, dar totusi sa ma bucur de o vacanta relaxanta. Asa ca iata cele mai frumoase cabane in padure de inchiriat integral, astfel incat sa fiti doar voi si natura.

1. Casuta Bunicii
cabana casuta bunicii bran

 

Localizare: Simon – Bran, judetul Brasov

Persoane cazate: 6 (4 adulti si 2 copii)

Dormitoare: 2 +1 living (si sauna)

De ce sa o rezervi? Casuta e de vis, ideala pentru 2 familii cu 2 copii sau 2 cupluri. Se afla pe un platou inconjurata de muntii cu privelisti de vis. Poti face drumetii in zona, vizita Castelul Bran, Rasnovul si Brasovul. Daca gasesti loc, rezerv-o si n-o sa-ti para rau. E o varianta buna de cazare in zona Simon – Bran – Sohodol. In plus, mai ai atatea obiective turistice de vizitat in Bran si in imprejurimile lui.

Vezi detalii si pret

2. La Cabana

Cabana in padure de inchiriat Transfagarasan

Localizare: Corbeni, judetul Arges

Persoane cazate: 8

Dormitoare: 4

De ce sa o rezervi? Esti foarte aproape de Transfagarasan si chiar ai ce face in zona (Citeste si Cum sa ai un weekend wow pe Transfagarasan). Bonus: Cabana are ciubar. Doar imagineaza-te in el admirand muntii!

Vezi detalii si pret

2. Cabana Lacrimioara

Cabana in padure de inchiriat Sambata

Localizare: Sambata de Sus, judet Brasov

Persoane cazate: 5

Dormitoare: 3

De ce sa o rezervi? Daca vrei sa te trezesti in ciripit de pasarele si cu sunetul paraiasului susurand, aici trebuie sa vii ca sa iti incarci bateriile! Bonus: semineul in care trosnesc lemnele. Ce poate fi mai relaxant de atat? Iar daca ai chef de vizitat, aici gasesti tot ce se poate vizita in zona.

Vezi detalii si pret

3. Cabana Mura

Cabana in padure Toplita Romania

Localizare: Toplița, județul Harghita

Persoane cazate: 5

Dormitoare: 1

De ce sa o rezervi? Este o cabana in padure ideala de inchiriat pentru o familie mica sau un cuplu de indragostiti. Se afla la doar 28 km de Borsec.

Vezi detalii si pret

4. Cabana Musketeers

Cabana in padure de inchiriat Sibiu

Localizare: Porumbacu de Sus, Sibiu

Persoane cazate: 9

Dormitoare: 2

De ce sa o rezervi? Cum ar fi sa te trezesti dimineata si sa vezi caprioarele pe fereastra? Wow, nu-i asa? Unde mai pui ca esti foarte aproape de Castelul Zanelor. In plus, gasesti extrem de multe  obiective turistice in Sibiu si in imprejurimi,  Sibiul fiind la 40 km de cabana si Sambata de Sus la 41km. Ca sa nu mai zic ca esti la doi pasi de Transfagarasan. Clar ai ce face o saptamana in zona.

Vezi detalii si pret

5. Cabana Rum Haz

Cabana in padure de inchiriat Harghita Romania

Localizare: Borzont, judetul Harghita

Persoane cazate: 11

Dormitoare: 4

De ce sa o rezervi?  Intr-o cabana la munte sa gasesti si sauna, si ciubar? O, da! Aici le aveti pe amandoua. In plus, Praid este la doar 32 km, iar Sovata la 40. In plus e o varianta buna de cazare Revelion sau Craciun.

Vezi detalii si pret

6. Cabana Cosy Forest 

Cabana de inchiriat Rasnov Romania

Localizare: Râşnov, judetul Brasov

Persoane cazate: 6

Dormitoare: 3

De ce sa o rezervi? Este perfecta pentru o familie cu mai multi copii, fiind plasata ideal pentru o vizita la Dino Parc, Pestera Valea Cetatii, Zoo Brasov si drumetii (catre Predeal sau Poiana Brasov).

Vezi detalii si pret

7. Cabana in padure Little Basca 

Cabana in padure Buzau

Localizare: Vadu Oii, judetul, Buzau

Persoane cazate: 18

Dormitoare: 7

De ce sa o rezervi? Cabana e numai buna pentru un weekend cu prietenii in tinutul Buzaului. Poti face un gratar, savura masa langa rau, iar daca sunt si piticiii cu voi, acestia vor adora casuta din copac.

Vezi detalii si pret

Orice ati alege, sa aveti o vacanta frumoasa in mijlocul naturii!

Comentariile sunt închise.