Topul celor mai frumoase trasee montane cu masina

Te-ai hotarat ca anul acesta sa faci unul sau mai multe  trasee montane cu masina astfel in sa eviti aglomeratia din locurile turistice? Ai ajuns unde trebuie. Iata topul traseelor auto pentru o vacanta de vis.

  1. Transfagarasancel mai frumos drum din lume, dupa cum spun cei de la Top Gear, se afla in Romania noastra draga. Ar fi pacat sa nu ajungi macar o data-n viata aici. Afla cum sa ai un weekend wow pe Transfagarasan si ce sa nu ratezi aici.

    Trasee montane cu masina pe Transfagarasan

  2. Transalpina e cel mai inalt drum din Romania dupa Transfagarasan (asa-i ca nu banuiai?) si Raiul celor pasionati de condus. Nu te poti numi sofer cu adevarat, daca nu ai facut macar o data Transalpina. Vezi aici sugestia noastra de traseu.

    Trasee montane cu masina

  3. Transbucegi sau drumul din nori e o experienta unica pentru orice sofer si destul de aproape de Valea Prahovei. Am scris despre el aici.  Gasiti o cazare chiar pe Transbucegi daca stati mai multe zile in zona ca sa faceti toate traseele si sa va reincarcati bateriile.

    Trasee montane cu masina pe Transbucegi

  4. Transvulcan – cel mai nou sosit in traseele montane cu masina, dar care le depaseste pe toate. La cata adrenalina am avut parte pe el, a batut de departe toate drumurile de mai sus, doar ca nu vorbim de drumul asfaltat. Vorbim de ce incepe dupa ce ajungi in varful muntelui. Promitem sa scriem curand de senzatiile tari pe care le-am trait aici!

Comentariile sunt închise.