Unde sa te cazezi pe Transalpina?

In sfarsit i-a venit si randul Transalpinei! Prea ai auzit ca e wow de la prieteni. Daca tot nu esti convins, poti gasi atractiile turistice de pe Transalpina aici!
unde sa te cazezi pe Transalpina

Dar daca esti hotarat, sa revenim la cazare, caci ai mai multe optiuni, in functie de cat timp vrei sa stai. Te poti caza la inceputul sau sfarsitul Transalpinei  sau chiar pe Transalpina – daca vrei sa o explorezi cum se cuvine.traseu transalpina si transfagarasan harta

Asadar Transalpina incepe (sau se termina – depinde de unde vii) la Novaci. Te poti caza la o pensiune frumoasa chiar aici sau la Horezu -daca vrei si o sesiune de shopping de obiecte traditionale (valabil pentru doamne si domnisoare). Daca pleci cu copiii la drum, te poti opri pentru un curs de olarit pentru prichindei.

Te mai poti avanta chiar sa dormi la Ranca – cea mai cunoscuta localitate de pe Transalpina si practic de unde incepe drumul printre nori.

VEZI CAT COSTA CAZAREA

 

unde sa stai pe Transalpina

Daca pornesti din celelalt capat –  de langa Sebes, poti sa te cazezi in Sibiu sau in satele din jur: Saliste, Sibiel  sunt pline de pensiuni minunate.

unde sa te cazezi pe transalpina la pensiuni

Te-ai hotarat sa nu faci Transalpina intr-o zi ca marea majoritate? Arunci innopteaza undeva la mijlocul ei, langa lacul Oasa. Gasesti aici mai multe variante de cazare.

unde sa te cazezi pe transalpina

Comentariile sunt închise.