Top 7 modele de lumanari botez stil traditional

Saru-mana, nasica! Se apropie botezul si cauti lumanari de botez stil traditional romanesc? Clar in tine bate un suflet de romancuta adevarata!  Parca mai ieri cautam si eu pentru finuta mea.  Asa ca iti arat si tie ce variante exista ca sa tai ceva rapid de pe lista si sa te poti concentra pe restul sarcinilor: trosoul bebelusului, gasirea rochiei de nasa si altele asemenea.

Dar sa revenim la lumanari! Preferata mea este cea cu clopul maramuresean cu tricolor. Mi se pare ca e cea care spune cel mai bine “Sunt un mic romanas!”

Lumanari botez stil traditional

O alta varianta este cea cu floarea soarelui si cu modele romanesti! Trebuie sa stii ca toate modelele de pana acum sunt cu flori artificiale si au avantajul ca mamica putea pastra lumanarea drept amintire mult timp inainte exact asa cum este. In plus,  poti primi aceste lumanari de botez stil traditional in orice colt al lumii comandandu-le online.

Lumanare botez stil traditional romanesc

Lumanari de botez in stil traditional

Lumanari botez stil traditional romanesc

Daca vrei sa se asorteze lumanarea cu hainutele de botez ale bebelusului, poti opta pentru un set format din costum popular botez sau rochita traditionala, lumanarea de botez si cele trebuincioase pentru biserica. Toate sunt asortate cu aceleasi motive traditionale ca hainutele. Mai precis: panza de mir, sticluta de mir, prosop preot, paturica, prosop bebe – toate puse intr-un cufar frumos decorat, numai bun de pastrat toate amintirile de botez.

set botez cu lumanari botez stil traditional

 

trusou botez cu lumanari botez stil traditional

In plus le poti personaliza cu un mesaj special pentru bebe, daca doresti. Exista foarte multe variante si modele, le gasesti pe toate aici.

Daca nu esti fan, flori artificiale, poti opta pentru una cu flori naturale: tot cu  floarea soarelui ca sa straluceasca cea mica sau cel mic precum soarele toata viata. Mai adaugam  cateva spice de grau elegant aranjate si bogatia il va insoti toata viata. Precum vezi floristii au tinut cont de toate traditiile romanesti.

 

Si gata, cred ca ai rezolvat cam totul pentru un botez traditional romanesc ca la carte. Mai ai doar rochia ta si eventual tinuta nasului. Daca vrei sa fiti asortati si in ton cu botezul traditional, gasesti foarte multe modele aici!

Sau poate vrei sa te asortezi cu finuta? Gasesti aici rochii botez nasa si fina ca sa ai un botez traditional romanesc adevarat si sa te uiti cu multa placere a fotografii peste ani.

Hai petrecere frumoasa si sa ne traiasca finutii!

Comentariile sunt închise.