Top 5 locuri de cazare Castelul de lut Valea Zanelor

A fost odata ca niciodata un castel magic pe malul unui paraias fermecat din mijlocul Transilvaniei: Castelul de lut din Valea Zanelor.

Daca ajungeti in zona Sibiului sau daca sunteti in drum spre Transfagarasan, opriti-va si in Porumbacu de Sus. Macar cateva ore, daca nu cateva zile. Va veti intoarce brusc in copilarie intr-o poveste plina de farmec cu un castel magic: Castelul de lut din Valea Zanelor. 10 casute de basm strajuite de 2 turnuri de piatra pe malul paraiasului Porumbacu va vor transpune brusc in cea mai frumoasa perioada din viata voastra cand totul era posibil.cazare castelul de lut valea zanelor porumbacu sibiu

Cat asteptati sa apara Alba ca Zapada de dupa turn sau sa zariti vreun pitic prin vreo casuta, savurati o inghetata pe malul paraului. Sunetul apei va va face sa apreciati si mai mult tabloul 3D creat de crestele muntilor Fagaras in zare.

Daca aveti copii, e musai sa ramaneti cateva zile in zona si sa cautati o pensiune in zona Porumbacu de jos, o cazare Castelul de lut Valea Zanelor din judetul Sibiu.

In plus, de curand vizavi de Castelul de lut a aparut o noua atractie turistica, numai buna de vizitat de familiile cu copii si nu numai: Povestea Calendarului, un miniparc de distractii. La fel, veti continua calatoria in lumea povestilor.

Dar sa lasam lumea basmelor  si sa ne trezim la realitate ca sa vedem unde putem gasi cazare in Valea Zanelor pentru a vizita ambele atractii. In Porumbacu de Sus sunt cateva pensiuni, unde daca va rezervati din timp o camera, va puteti bucura pe indelete de frumusetea locurilor.

Daca nu mai gasiti cazare in Porumbacu de Sus, largiti un pic aria de cautare catre Avrig la cativa km departare.

Daca sunteti chiar last minute, luati o cazare la Sibiu si faceti o vizita de o zi in zona. Aici veti gasi cea mai mare varietate de cazare pentru toate gusturile si buzunarele. In plus, exista atatea atractii si obiective turistice in Sibiu, numai bune de descoperit intr-o vacanta de poveste.

Comentariile sunt închise.