Cum verific daca am rovinieta?

Daca si tu esti la fel de uituc ca mine, probabil iti pui adesea intrebarea cum verific daca am rovinieta. Ma rog, macar de cateva ori pe an. Mie mi se intampla de obicei, prin luna mai, cand incepe sa dea firul ierbii si imi vine un dor de duca ceva de speriat. Cam atunci imi expira mie rovinieta, problema e ca niciodata nu stiu exact ziua.

Degeaba i-am facut poza anul trecut cand am luat-o…am sters-o de mult cand am facut curat in telefon ca sa fac loc pentru noile poze de pe Transfagarasan sau Transalpina. Degeaba am pus-o bine in torpedou…dupa un an s-a dus orice scris de pe chitanta, nici gand sa gasesc randul unde vad cand expira rovinieta.

cum verific daca am rovinieta

Asa ca am cautat un mod nou de a vedea cum verific rovinieta din masina, de obicei, in drum spre un nou traseu montan numai bun de descoperit. Si l-am gasit! Tot ce trebuie sa faci e sa mergi  aici, pe site-ul CNADNR  unde vei introduce numarul si seria de sasiu a masinii (le gasesti in talonul masinii pe care trebuie sa il ai mereu la tine) Si gata…vezi daca mai e valabila si daca da, cand iti expira rovinieta.

Mai exista si o doua posibilitate daca esti pe drum si nu ai internet pe telefon. Te poti opri la o benzinarie unde se poate face plata rovinietei. Sigur la una mai mare  din retelele OMV-Petrom, Rompetrol, MOL, LukOil și Socar. Pentru verificarea rovietei va fi nevoie sa ai la tine talonul masinii. Si cei de aici vor avea nevoie de aceleasi date ca si pentru verificare online a rovinietei.

Asta e tot! Oare asigurarea mi-o mai fi valabila?

Comentariile sunt închise.