Unde sa te cazezi pe Transfagarasan

A venit caldura si te-a luat dorul de duca? Te inteleg perfect! Ce loc poate fi mai bun decat Transfagarasanul? Racoare, peisaje, adrenalina! Dar pana ajungem acolo, trebuie sa ne organizam ca sa nu avem grija cazarii si sa savuram la maximum vacanta. Asadar unde sa te cazezi pe Transfagarasan? Sa ne uitam pe harta.

unde sa te cazezi pe transfagarasan

Transfagarasanul, drumul in munti propriuzis, incepe de la Arefu, in apropiere de Curtea de Arges si se termina la Cartisoara. Ca optiuni de cazare ai: fie la inceputul sau la sfarsitul drumului sau chiar pe Transfagarasan, daca vrei sa faci trasee sau sa te bucuri de o vacanta in mijlocul naturii.

Daca incepi dinspre Curtea de Arges, ai multe optiuni de cazare in zona si destule terase frumoase unde poti manca. In plus, poti da o fuga si la Manastirea Curtea de Arges sa-ti mai speli pacatele.

Daca vrei incepi Transfagarasanul la prima ora, fara aglomeratie, te poti caza in Arefu, un sat chiar la inceputul drumului. Gaseti aici o varietate mare de pensiuni.

Sau poate optezi pentru o cazare pe drum: la Cabana Capra, Cioplea sau Piscul Negru.

unde sa te cazezi pe transfagarasan la cabana

Daca vrei la final drumului sa te odinesti cu adevarat te poti caza la Cartisoara sau in Marginimea Sibiului. Satele sunt pitoresti si oamenii foarte primitori.

unde sa te cazezi pe transfagarasan la pensiune

Daca esti fan oras mare, da o fuga la Sibiu unde iarasi ai multe optini de cazare – de la apartamente la hoteluri de 5 stele.
VEZI CAT COSTA CAZAREA

 

Ca sa nu ratezi nimic, vezi si obiectivele turistice de pe Transfagarasan aici.

Comentariile sunt închise.