Top 7 locuri de cazare Povestea Calendarului Sibiu

Undeva in Romania, la poalele muntilor Fagaras, se afla un loc magic unde zanele si spiridusii s-au intalnit pentru a crea povesti magice pentru copiii din noi.

Vorbesc de Valea Zanelor din Porumbacu de Sus din judetul Sibiu. Intai a fost construit Castelul de lut, fermecat, desigur. Apoi, chiar peste drum de el, a aparut un alt taram magic pe numele lui Povestea Calendarului. Este un parc tematic cu 12 casute, fiecare cu arhitectura aparte astfel incat sa te duca cu gandul la o luna a anului. Casuta cu turta tulce, Casuta Dragobetelui, Casuta Florar, Casuta Floarea Soarelui sunt doar cateva din casutele magice care te vor face sa zambesti.  Pe celelalte 8 casute te lasam sa le descoperi singur.cazare povestea calendarului

Exista locuri de joaca pentru copiii mai micuti, locuri de selfie, numai bine de Instagram pentru copiii mai maricei. Ateliere de desen, crafting sau de facut dulciuri ii vor tine ocupati pe cei mici in acest loc magic. Asa vor reusi si parintii sa isi traga un pic sufletul si sa admire frumusetile locului.

Pretul de intrare la Povestea Calendarului este de 10 lei pentru copiii intre 3 si 10 ani, 20 lei pentru adulti si gratis pentru copiii mai mici de 3 ani.cazare povestea calendarului sibiu

Locurile sunt foarte frumoase si merita sa cauti o cazare Povestea Calendarului. Cel mai aproape ar fi la o pensiune din Porumbacu de Sus, localitatea in care se afla si parcul tematic. Aici gasesti locuri doar daca rezervi din timp. De la casute construite in pamant la cabane sau casute in copaci, ai de unde alege daca o iei din timp.

Daca nu esti genul care sa planifice concediul cu mult timp inainte, mai gasesti locuri de cazare la Avrig sau la Sibiu. La Sibiu, vei gasi cele mai multe locuri de cazare, oferta fiind foarte generoasa. De la apartamente, la pensiuni sau hoteluri, sigur vei gasi ceva pe placul tau aici. Daca vrei o vacanta in zona Sibiului, in care sa vizitezi si Transfagarasanul si Transalpina, Sibiul e locul ideal de cazare. Sunt atatea obiective turistice in Sibiu si in imprejurimi. Sigur vei avea o vacanta magica!

Comentariile sunt închise.