Cadouri traditionale romanesti pentru straini si pt romanii plecati din Romania

Vine un strain in vizita la tine sau poate pleaca din Romania si vrei sa pastreze o amintire placuta despre tara noastra? Sau trebuie sa trimiti un cadou unui roman plecat din tara? Ce ar putea fi mai placut decat un cadou traditional romanesc?

  • Cel mai apreciat si mai simbolic dar pe care il poti face este o ie. Modelul este larg asa ca se va potrivi fara probleme. Exista ii atat pentru femei cat si pentru barbati, si modele mai ieftine brodate cu masina sau mai scumpe- cele cusute manual.cadouri traditionale romanesti pentru romanii plecati din Romania

Daca vorbim de domeniu business, poti inlocui traditionala ie cu o camasa business cu motive romanesti.

  • Bijuterii cu motive traditionale. Sau poti alege niste butoni cu motive romanesti care se potrivesc de minune cu o camasa business barbateasca alba.cadouri traditionale romanesti pentru strainiSau niste cercei ori brosa cu motive traditionale ai de unde alege.

  • Un alt cadou foarte bine primit de straini este tuica. In functie de zona in care se face, tuica si palinca reprezinta o alegere buna.cadouri traditionale romanesti pentru straini

  • Daca omul e chiar pasionat de bauturile alcoolice romanesti sa stii ca s-a inventat si mini fabrica de tuica la nivel de hobby. Asa cum unii isi fac bere artizanala acasa, asa pot face si bere. Si acesta minifabricuta poate fi un cadou mai consistent.

  • Daca vrei ceva si mai next level, ofera-i un Brancoveanu – o bautura fina romaneasca ambalata sub forma unei carti. Sta foarte bine in biblioteca, dar de fapt, la nevoie ,se transforma in ocazia perfecta de depanat amintiri despre Romania cu un paharel de coniac in mana.

  • O alta varianta de cadouri traditionale romanesti pentru straini o reprezinta cosmeticele . Gerovitalul si Ana Aslan, cea care l-a creat, sunt cei mai buni amabasadori. Gasesti variante de cadouri frumos ambalate aici.

Comentariile sunt închise.