Top 20 locuri de cazare Brasov cu piscina la munte

Obositi dupa o saptamana plina si de-abia asteptati sa vina weekendul? Am gasit solutia perfecta pentru reincarcat bateriile cateva zile la munte, cu aer curat si relaxare la piscina! Totul in acelasi loc unde sa aveti si cazare, si balaceala, si ce vizita dupa ce va relaxati! Mai precis, la Brasov sau in imprejurimile lui.

Asadar, iata topul locurilor de cazare Brasov cu piscina:

 • Ce ziceti si de o partida de tenis pe langa piscina? Le aveti pe amandoua la Conacul Ambient! Daca nu sunteti fan hoteluri si cautati ceva mai intim, dar cu toate facilitatile,aceasta e varianta ideala de pensiune cu piscina la munte.

  cazare brasov cu piscina

 • Ce ziceti de admirat muntele din piscina hotelului?  Doar  imaginati-va cu un cocktail pe marginea piscinii…Tare, nu?

  cazare cu piscina la munte

 • Sau pura relaxare la Sinaia? Piscina interioara a hotelului International ti-o garanteaza! 

  cazare sinaia cu piscina interioara

 • Daca esti cu chef de aventura, alege un hotel chiar in inima muntelui. Ce zici de Pestera, pe Transbucegi? Ce bine pica relaxarea la piscina dupa o zi plina de trasee pe munte! Daca nu sunteti fani pensiuni, acest hotel de 4 stele, e varianta perfecta de cazare la munte cu piscina !

  cazare munte cu piscina interioara

 • Cine spune ca nu te poti relaxa daca pleci cu copiii in vacanta? Nimeni! Smecheria e sa te asiguri ca pe langa piscina, locul de cazare sa aiba si loc de joaca, ca cel de mai jos. Mai adauga o gradina plina de verdeata si mancare delicioasa si va distrati pe cinste in familie! Exista destule locuri de cazare la munte cu piscina si loc de joaca unde sa mergeti.

  hotel munte cu loc de joaca copii

Hai ca exista destule locuri de cazare Brasov cu piscina. Fie ca optati pentru pensiuni cu piscine la munte  sau hoteluri de lux cu piscine spectaculoase interioare incalzite sau exterioare cu privelisti uimitoare, aveti de unde alege.

Comentariile sunt închise.