Vacanta 1 Decembrie si Sf Andrei 2024 – Top 7 oferte pentru un sejur de vis

Ce trece timpul asta! Maine poimaine vine si ultima minivacanta din an inainte de Sarbatorile de Iarna: mult asteptata vacanta de 1 Decembrie si Sf Andrei!  Daca sunteti in pana de idei, sa stiti ca gasiti multe oferte bune pentru vacanta 1 Decembrie 2023.

Daca vreti sa sarbatoriti cum se cuvine 1 Decembrie – ziua nationala a Romaniei, ce destinatie poate fi mai potrivita decat Alba Iulia? Cetatea, parada si oamenii locului va vor fermeca si va vor face o vacanta de neuitat.

vacanta 1 decembrie 2023

Ce ziceti de o minivacanta la munte? 1 decembrie la Sinaia sau la Brasov la un hotel cu piscina? Deja s-au deschis targurile de Craciun din centrul Brasovului, Sibiului, din Timisoara, Craiova, Iasi, Cluj Napoca si Bucuresti. Asa ca ce ziceti de o vacanta cu aroma de castane coapte, migdale caramelizate si vin fiert?vacanta 1 decembrie targuri craciunSau daca vreti o vacanta linistita si fara agitatie ce ziceti de o pensiune cocheta din zona Sibiului sau a Sighisoarei?oferte 1 decembrie 2023

 

Sau poate vreti cateva zile de relaxare si mancaruri traditionale? Alegeti atunci o o pensiune din Maramures sau Bucovina. De Sfantul Andrei puteti merge sa vizitati si sa va reculegeti la manastirile din zona.

Sau poate vreti sa mergeti chiar la manstirea Pestera Sf. Andrei din judetul Constanta? Luati in calcul atunci o cazare de 1 decembrie pe litoral cu piscina. O plimbare pe malul marii si cateva zile de relaxare fara aglomeratia din sezon va pot incarca bateriile pe sfarsit de an.

Sau poate preferati o baie afara dar in apa calda? Atunci dati o fuga la Baile Felix. Ce poate fi mai frumos decat afara sa ninga incetisor si tu sa faci baie in apa calda? Plus ca apa de aici se zice ca are proprietati vindecatoare.

Daca nu vreti sa petreceti vacanta de  decembrie in Romania, luati in calcul o minivacanta in strainatate. Bulgaria va asteapta cu bratele deschise: Sunny Beach sau Nisipurile de Aur sunt statiuni care au preturi atractive pentru noi.

Sau puteti da o fuga la Istanbul daca vreti un citybreak. Puteti merge cu masina, autocarul sau avionul si sa va rezervati singuri cazarea la preturi convenabile aici.

Cu siguranta se gasesc oferte pentru toate buzunarele, dar cel mai bine e sa le rezervati din timp. Doar toata lumea vrea sa profite de zilele libere si sa plece undeva in vacanta de 1 Decembrie si Sf Andrei!

Comentariile sunt închise.