Ce inseamna cand te uiti la ora fixa?

In Romania, exista multe  superstitii, mai ales legate de ceas si de orele fixe.

Asadar ce inseamna cand te uiti la ora fixa?

Daca te uiti la ceas la fix, inseamna ca cineva de iubeste. Mai mult, numarul orei corespunde literei din alfabet. De exemplu, daca te uiti la ceas la 1 fix, inseamna ca te iubeste cineva al carui nume incepe cu litera A, prima litera a alfabetului (Alexandru/Alexandra, Andrei/Andreea…ai inteles ideea)

Daca de uiti la ceas la ora 2 fix inseamna ca te iubeste cineva al carui nume incepe cu litera B, a doua litera a alfabetului (Bogdan, Beatrice etc).

Daca de uiti la ceas la fix ora 3, inseamna ca te iubeste cineva al carui nume incepe cu litera C, a treia litera a alfabetului (Cristi, Cristina, Crina etc).

Cand te uiti la ceas la ora fixa 4  inseamna ca te iubeste cineva al carui nume incepe cu litera D, a patra litera a alfabetului (Dan, Daniela etc).

Pe aceasta logica continui pana la ora 24.

ce inseamna cand te uiti la ora fixa

Ce inseamna cand te uiti la si un minut? Inseamna ca cineva te doreste. Poti afla prima litera a numelui persoanei pe logica de la ora fixa.

Ora 1:01 te doreste o persona a carui nume incepe cu A

Ora 2:01 te doreste o persona a carui nume incepe cu B

Ora 3:01 te doreste o persona a carui nume incepe cu C (continui asa pana termini alfabetul)

Daca te uiti la ceas la fix si apoi imediat cand se schimba ora (adica la si un minut), inseamna ca te si iubeste, te si doreste.

Ce inseamna cand te uiti la fara un minut? Inseamna ca cineva nu te iubeste. Poti afla prima litera a numelui persoanei pe logica de la ora fixa.

Ora 1:01 nu te iubeste o persona a carui nume incepe cu A

Ora 2:01 nu te iubeste o persona a carui nume incepe cu B

Ora 3:01 nu te iubeste o persona a carui nume incepe cu C (si continui asa pana la 24)

 

Gata, acum stii ce inseamna cand te uiti la ora fixa, la fara un minut sau la si un minut. Dar dupa cum am spus la inceput, e vorba de o superstitie, asa ca nu o lua la sigur. La fel de bine poate insemna ca esti o persoana punctuala care isi verifica deseori ceasul ca sa nu intarzie.

Comentariile sunt închise.