Cazare cu jacuzzi in camera pentru un weekend romantic la munte

Vrei un weekend de neuitat? Ceva special, ceva romantic, relaxare si rasfat total? Alege o cazare cu jacuzzi in camera la munte, la Brasov sau la Sinaia. Sau la Bucuresti daca nu ai timp sa dai o fuga pana la munte. Sau la Cluj… Variante sunt destule daca iti curge romantismul prin sange si planuiesti ceva deosebit. Ceva wow.

Asadar cele mai multe variante de cazare cu jacuzzi in camera le vei gasi la munte. La Poiana Brasov, le gasesti pe cele de lux. Poti alege hotelul Aurelius Imparatul Romanilor si va veti simiti ca niste regi. Pe langa sauna in camera, va puteti bucura de piscina interioara, dar si de cea in aer liber, de unde puteti admira muntii in zare.

Cazare cu jacuzzi in camera

Alta varianta romantica, tot in Poiana, este si hotelul Teleferic, care te asteapta cu piscină interioară, cadă cu hidromasaj în aer liber si 3 tipuri de saune: umedă, uscată şi cu infraroșu. Nu-i asa ca suna bine?

La ambele hoteluri esti la cateva minute de Brasov unde te poti plimba agale prin Centrul Vechi  sau poti savura ceva delicious la o terasa romantica departe de ochii curiosilor. Doar ia-o la stanga sau la dreapta de pe pietonala principala. Sau daca aveti chef de descoperit locuri de vizitat in Brasov, gaseste aici sugestiile noastre de obiective turistice ale Brasovului.

Daca vreti cazare cu cada in camera, gasiti 3 variante de hoteluri cu jacuzzi chiar in inima Brasovului la Hotel Boutique Mikaela (Adult Only), Anadi Hotel Boutique, Cetate Residence

cazare cu cada in camera

Sinaia este o alta optiune pentru un weekend romantic la munte. Hotelul Ioana are camere care chiar se numesc Camerele Romantice (de ce oare??) si  suite cu jacuzzi. Cand vezi privelistea de mai jos…o sa intelegi de ce. In plus sunt multe locuri de vizitat in Sinaia daca vreti sa faceti o plimbare romantica la aer curat.weekend romantic la munte cu jacuzzi

In Cluj, mai poti petrece un weekend romantic. Gasesti cazare cu jacuzzi pe terasa sau pe balcon la Residence Central Jacuzzi Boutique (Adult Only) sau la Golfer Apartment. Ambele sunt perfecte pentru o escapada in 2!

Daca esti de langa Targu Mures, alege Privo Hotel pentru un rasfat total si o cazare cu jacuzzi.

Ba chiar si in mijlocul Bucurestiului, la Sarroglia Hotel te poti relaxa daca alegi una din suitele lor cu jacuzzi.

Daca stai prost cu zilele libere, de ce nu imbini utilul cu placutul? Ce zici de o minivacanta cu jacuzzi, sampanie si multa dragoste? 

Comentariile sunt închise.