Cazare Sinaia cu vouchere de vacanta tichete card

Te numeri printre fericitii posesori de vouchere de vacanta? Felicitari! Le poti folosi pentru o vacanta in Romania! Asa ca ce zici de o iesire la Sinaia? Exista aproape 300 de locuri de cazare in Sinaia care accepta vouchere de vacanta… sau tichete de vacanta sau mai nou, plata cu cardul de vacanta. Fie ca sunt emise de Sodexo, Up sau Edenred, mai toate unitatile de cazare accepta aceste tichete. Oricum din 300 de de hoteluri si pensiuni cate sunt in Sinaia, sigur cate gasesti o varianta pe placul tau aici!

Daca vrei sa te bucuri de tot confortul iti recomandam hotelurile de 4 stele International  sau hotelul Sinaia din mijlocul statiunii. Ambele ofera varianta de cazare cu mic dejun inclus in Sinaia.cazare sinaia cu tichete de vacanta

 

La fel, si hotelul Smart  sau Uphill Residence putin mai departe de centru sunt o varianta buna daca esti in dornic de trasee montane. Daca te cazezi la ele vei fi aproape de telegondola care te urca pana la 1400 sau chiar 2000 m. 

Daca vrei sa profiti de mai multe zile de vacanta pe care sa le platesti cu tichete, poti opta pentru o cazare la un hotel de 3* sau la o pensiune. Preturile sunt un pic mai mici si cu aceeasi bani, poti sta in plus 2, 3 zile de cazare. O varianta buna de cazare Sinaia cu vouchere de vacanta este hotelul Bastion de 3 stele situate chiar langa Castelul Peles.  Iar Catelul Pelisor este la o aruncatura de bat. Daca nu le-ai vizitat inca, este cazarea ideala.cazare sinaia cu card de vacanta

Daca vrei la munte, dar parca nu ai vrea sa stai in oras, poti incerca o cazare in mijlocul naturii , la 30 minute de mers cu masina, pe Transbucegi, la hotel Pestera. Aer curat si liniste cat cuprinde! Daca alegi sa mergi in timpul saptamanii, poti sta 5 zile la aceeasi bani cat ai plati pentru 2 in weekend! Doar ai grija sa rezervi din timp! Acest hotel organizeaza si Revelionul sau Craciunul asa ca daca esti in cautarea unei cazari de revelion in Sinaia ar putea fi alegerea ideala! Unde mai pui ca are si piscina!

Cazare Sinaia cu vouchere de vacanta

Comentariile sunt închise.