Unde sa te cazezi in Delta Dunarii

In sfarsit, te-ai hotarat la o vacanta in Delta Dunarii! Felicitari! Delta e spectaculoasa si are farmecul ei pe care nu o vei gasi in nici o alta regiune a Romaniei!

In functie de cum vrei sa ajungi in Delta, ai mai multe optiuni de cazare. Asa ca hai sa vedem unde sa te cazezi in Delta Dunarii!

Daca vrei sa ajungi cu masina in Delta Dunarii, trebuie sa o iei  pe  DJ222C. Este varianta ideala daca mergi doar pentru un weekend. Mai toate pensiunile au barcute cu care sa te plimbe ca sa vezi un apus de soare sau sa faci o plimbare pe Canale. Te poti caza in satele traditionale Mahmudia, Murighiol, Dunavatu de Jos, Nufaru, Baltenii de Sus. Sau poti gasi cazare in orasul Tulcea de unde poti face apoi excursii in Delta chiar din portul orasului.

unde sa te cazezi in delta dunarii

Daca vrei sa stai in inima Deltei, poti alege o cazare in satul Mila 23, satul in care s-a nascut Ivan Patzaichin. Sau la Crisan, Maliuc, Uzlina, Sfantu Gheorghe sau Sulina. E bine de stiut de la inceput ca nu poti merge cu masina pana la ele.

Ca sa ajungi in aceste locuri, trebuie sa ajungi intai la Portul din Tulcea. De aici, fie iei Pasagerul (o nava mare cu 300 de locuri, care pleaca/vine o data pe zi in extrasezon) sau cu vasele pensiunii pe care ai ales-o. Dupa ce iti faci rezervarea, sigur iti vor da gazdele toate detaliile ca sa ajungi la ele.

Portul Tulcea are mai multe parcari mari, pazite asa ca iti poti lasa masina in port si pleca cu barcile rapide catre o o vacanta de cateva zile in Delta. Daca aveti in plan sa stati mai mult de 3 zile in condeciu sau prindeti o minivacanta de Rusalii/Paste/Sf Maria, musai sa va cazati in mijlocul Deltei. De aici veti descoperi locuri cu totul speciale, la care nu ajungeti din locurile usor accesibile cu masina.

Comentariile sunt închise.