Top 11 modele de rochie traditionala cununie civila

Mai e un pic si vine ziua cea mare…Ai rezolvat deja cu restaurantul si invitatiile. Acum a venit si randul rochiei. Ai vrea o rochie traditionala la cununia civila, dar nu stii inca exact cum sa fie. Asa eram si eu in urma cu putin timp, asa ca daca tot am cautat printre sute de modele si zeci de site-uri, mi-am zis sa te ajut ca sa nu mai pierzi la fel mult timp ca mine.

Asadar, poti opta pentru una din  rochiile  lungi cu motive traditionale. Poate fi alba sau colorata, daca esti mai indrazneta. Sau poti avea tu una alba si nasa una colorata. Sunt ideale ca rochie traditionala pentru cununie civila.rochie traditionala cununia civila

 


rochie tip ie alba lunga

rochie tip ie eleganta lunga

Daca ai picioare frumoase, opteaza pentru o rochie scurta. O rochita tip ie cu motive traditionale sau flori e exact ce iti tebuie. Sigur iti va sta bine in una de mai jos.

rochie traditionala cununie civila scurta

rochie stil ie nunta

Rochie traditionala cununie civila

 

 

Rochie midi cununie civila

Mai ai varianta unei rochii traditionale romanesti stilizate. Eleganta, dar care aminteste cumva de ia romaneasca.

rochie ie stilizata lunga

 

Daca ai nevoie de o marime atipica, poti apela la site-ul acesta. Pentru 30 lei in plus, iti treci marimile pe site si iti fac rochia. Iarasi, rochii cu motive traditionale marimi mari, poti gasi si aici.

Hai ca ai bifat si rochia pe lista. Acum te poti concentra pe ce mai ai de pregatit. Distractie placuta!

Comentariile sunt închise.