Despre noi

Dragii mei dragi,

Sunt Ana, indragostita de Romania, calatorii si online. Am combinat toate acestea, am mai adaugat multa pasiune, un strop de speranta si o particica din sufletul meu si am creat acest website Romania WOW.

Calatoresc frecvent in afara tarii si m-am saturat sa aud ca romanii sunt hoti, cersetori…ati prins ideea… asa ca m-am hotarat sa fac ceva. Avem o tara atat de frumoasa si habar nu avem. Asa ca e momentul sa o descoperim si noi, si strainii.  Si mai stiu ca in Romania traiesc niste oameni minunati care sunt mult mai multi decat cei care ne-au dus buhul in lumea asta larga. Acest site e pentru voi. Sper sa va fac mai cunoscuti decat sunt acum “romanii” ce deschid stirile la canalele internationale si impreuna sa ne schimbam imaginea tarii.

Singura nu o voi putea face, dar stiu ca impreuna vom reusi cu siguranta. Mi-ati dovedit-o pe Facebook – unde in cateva luni, ne-am strans deja peste 7000 de oameni care iubesc Romania. Oameni, pe care nu i-am cunoscut nicioadata fata in fata, mi-au devenit prieteni, mi-au trimis poze cu locuri inca nedescoperite de o frumusete uimitoare. Ei au devenit ambasadorii Romaniei WOW.

Nu trebuie sa fiti fotografi profesionisti ca sa trimiteti poze. Avem atatea locuri frumoase astfel incat puteti face poze reusite si doar cu telefonul. Le puteti trimite prin Facebook sau pe email romaniawow1@gmail.com. Si puteti incepe chiar azi cu poze din zona voastra – se prea poate ca voi sa va fi obisnuit cu ea si sa nu vi se mai para extraordinara, dar poate pentru altii e WOW! Ce ziceti ne trimiteti cateva poze?  Sau poate sunteti talentati la scris?  Descrieti-va zona…Faceti-ne curiosi si venim noi sa facem pozele si sa prezentam frumusetile voastre tuturor! Haideti sa dovedim lumii intregi ca Romania e WOW!

Cu multa dragoste, pasiune si speranta din RomaniaWOW,
Ana
romania_wow_despre_noi

Despre Romania Wow

Romania Wow

Comentariile sunt închise.